Magic Beureum Kasino

The kasino pangalusna dina bersih
ngiringan Maén Ayeuna!
10

sampurna

9.7

Pamaké Avg

Bangun tangga kasatiaan & Kéngingkeun POIN HADIAH!

Nalika anjeun naek kana tangga Kasatiaan, titik ganjaran anu tiasa disilihtukeurkeun pikeun bonus bakal didamel. Kéngingkeun seueur kauntungan anu aya dina unggal status Kasatiaan énggal ku ngamimitian ngumpulkeun titik kasatiaan langsung.

Kaunggulan husus

  • program kasatiaan kami kiwari ngawengku rupa-rupa nawaran bonus unik tur ganjaran pikeun sakabéh pamaén urang. Fakta penting ngeunaan kaunggulan anyar ieu disadiakeun di handap.
  • Dinten saatos pamutahiran, sadaya kaunggulan Paket Wilujeng sumping kasatiaan berlaku.
  • Emas, Platinum, sareng Prestige Salila periode 3 dinten, bonus pakét wilujeng sumping disayogikeun.
  • Ngan deposit dijieun salila saméméhna 14 poé anu layak pikeun bonus Minggu.
  • Taya deposit diperlukeun; bonus Minggu otomatis dilarapkeun ka akun pamuter urang kana login!
  • Anjeun ngan bisa nampa hiji bonus unggal poé. Ku alatan éta, insentif Paket Wilujeng sumping diutamakeun tina tawaran anu sanés, kalebet promosi Minggu mingguan kami, upami anjeun nampi pamutahiran sapanjang sabtu minggu.
  • The ngulang deui tunai bonus

Poin jeung panebusan pikeun ganjaran

  • Peryogi inpormasi langkung seueur ngeunaan program kasatiaan kami? Kanggo inpo tentang kumaha carana ngamangpaatkeun sareng nebus poin ganjaran urang, teraskeun maca.
  • Kanggo sabagéan ageung kaulinan, unggal $ 40 wagered dina modeu Duit Real hasilna 1 ganjaran Point keur dileler. Didatangan halaman Kawijakan Bonus kami, dimana istilah sareng larangan berlaku, kanggo inpormasi salajengna.
  • Ku ngumpulkeun Poin Ganjaran, Tingkat Kasatiaan anjeun tiasa ningkat. Tingkat kasatiaan anjeun sareng kami naék sareng éta! Tingkat Premium sareng Prestige kami, kumaha waé, sacara éksklusif diaksés ku uleman.
  • Aya Laju Penebusan anu béda pikeun tiap tingkat Kasatiaan anu nangtukeun sabaraha poin anu anjeun kedah ngumpul sateuacan anjeun tiasa ngarobih kana kas bonus. Salaku conto, Prestige ngan ukur peryogi 15 poin pikeun nebus hiji euro, sedengkeun Perunggu peryogi 30.
  • Ku mariksa, milih "Akun abdi" tina ménu, teras ngaklik "Ganjaran abdi," anjeun tiasa ningali status anjeun.

 

Leave a Reply

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *

Anjeun bisa make ieu HTML tag na atribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

CAPTCHA GambarNgarobih gambar

Password leungit