kabijakan privasi

Kami di Kasino Ulasan Sareng Bonus (casinoreviewsandbonuses.com) komitmen pikeun ngajagaan privasi anjeun online. Kabijakan privasi ieu ngajelaskeun ukuran anu kami laksanakeun pikeun mastikeun inpormasi pribadi anjeun dijaga aman sareng aman nalika nganggo situs kami.

Kumpulan Inpormasi

Kami ngumpulkeun inpormasi pribadi sapertos nami sareng alamat email anjeun nalika anjeun ngalanggan buletin kami atanapi ngeusian formulir kontak. Kami ogé tiasa ngumpulkeun inpormasi non-pribadi sapertos alamat IP anjeun, jinis browser, sareng sistem operasi pikeun tujuan nganalisa lalu lintas situs sareng ningkatkeun pangalaman pangguna. Urang tiasa nganggo jasa pihak katilu pikeun ngumpulkeun, ngawas sareng nganalisis inpormasi, sapertos Google Analytics.

Paké Émbaran

Kami nganggo inpormasi pribadi anjeun pikeun ngirim buletin ka anjeun atanapi ngabales patarosan anu anjeun lakukeun ngalangkungan formulir kontak kami. Urang ogé tiasa nganggo inpormasi non-pribadi pikeun nganalisis lalu lintas situs sareng ningkatkeun pangalaman pangguna. Kami tiasa nganggo inpormasi pribadi anjeun pikeun ngirim bahan promosi atanapi komunikasi sanés, tapi ngan upami anjeun milih nampi komunikasi sapertos kitu.

Panyingkepan Inpormasi

Kami henteu ngajual, dagang, atanapi nransper inpormasi pribadi anjeun ka pihak luar. Urang bisa kitu, babagi informasi non-pribadi jeung panyadia ladenan pihak-katilu dipercaya anu mantuan kami dina analytics ramatloka jeung kagiatan nu patali bisnis séjén. Panyadia ladénan pihak-katilu ieu diwajibkeun sacara kontrak pikeun ngajaga inpormasi anjeun rahasia sareng aman.

Urang ogé bisa nyingkab informasi pribadi Anjeun upami diperlukeun pikeun ngalakukeunana ku hukum, atawa lamun urang yakin dina iman alus nu panyingkepan misalna diperlukeun pikeun sasuai jeung kawajiban hukum, ngajaga hak atawa harta urang, atawa nyegah panipuan atawa kagiatan ilegal séjén.

cookies

Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun dina situs kami. Cookies mangrupikeun file data leutik anu disimpen dina alat anjeun nalika anjeun nganjang ka situs kami. Aranjeunna ngabantosan urang nginget karesep anjeun sareng ningkatkeun fungsionalitas situs. Urang tiasa nganggo duanana cookies sési, anu kadaluwarsa nalika anjeun nutup panyungsi anjeun, sareng cookies pengkuh, anu tetep dina alat anjeun dugi ka kadaluwarsa atanapi anjeun ngahapus.

Anjeun tiasa milih pikeun nganonaktipkeun cookies dina setélan panyungsi anjeun, tapi ieu tiasa ngabatesan kamampuan anjeun pikeun ngagunakeun sababaraha fitur dina situs kami. Kami ogé nganggo cookies pihak katilu, sapertos Google Adsense, pikeun ngalayanan iklan nalika anjeun nganjang ka halaman wéb kami. Cookies pihak katilu ieu tiasa ngumpulkeun inpormasi ngeunaan kunjungan anjeun ka ieu sareng situs wéb anu sanés pikeun nyayogikeun pariwara ngeunaan barang sareng jasa anu dipikaresep ku anjeun.

Link-Partai Katilu

Situs kami tiasa ngandung tumbu ka situs web pihak katilu. Situs-situs ieu ngagaduhan kabijakan privasi sorangan, anu henteu kami kendalikeun. Kami henteu nanggungjawaban kana prakték privasi situs ieu sareng ajak anjeun marios kabijakanana sateuacan masihan inpormasi pribadi.

kaamanan

Kami nyandak ukuran anu wajar pikeun mastikeun inpormasi pribadi anjeun dijaga aman sareng aman. Kami nganggo téknologi énkripsi standar industri nalika nransferkeun sareng nampi data anu ditukeurkeun antara situs sareng pangguna urang. Tapi, urang teu bisa ngajamin kaamanan informasi dikirimkeun ngaliwatan internét. Kalayan ngagunakeun situs kami, anjeun ngaku sareng nampi résiko ieu.

Parobihan Kawijakan Privasi

Kami ngagaduhan hak pikeun ngarobih atanapi ngapdet kawijakan privasi ieu iraha waé. Sagala parobahan bakal dipasang dina kaca ieu, sarta tanggal update panganyarna bakal dituduhkeun di luhur kaca. Urang ajak anjeun pariksa kaca ieu rutin pikeun apdet.

Privasi barudak

situs urang teu dimaksudkeun pikeun barudak di handapeun umur 18. Kami teu knowingly ngumpulkeun informasi pribadi ti barudak di handapeun umur 18 tanpa idin ti kolot atawa wali. Upami anjeun yakin yén murangkalih parantos nyayogikeun inpormasi pribadi ka kami tanpa idin kolot atanapi wali, punten langsung ngahubungi kami sareng kami bakal nyandak léngkah-léngkah pikeun ngahapus inpormasi sareng ngeureunkeun akun éta.

data ingetan

Kami bakal nahan inpormasi pribadi anjeun salami diperyogikeun pikeun minuhan tujuan anu digariskeun dina kabijakan privasi ieu, kecuali periode ingetan anu langkung panjang diperyogikeun atanapi diidinan ku hukum.

Hak Anjeun

Anjeun boga hak pikeun ngakses, ngamutahirkeun, jeung ngahapus inpo pribadi Anjeun iraha wae. Anjeun ogé tiasa ngabantah ngolah inpormasi pribadi anjeun, atanapi nyuhunkeun kami ngawatesan ngolah inpormasi pribadi anjeun. Pikeun ngalaksanakeun salah sahiji hak ieu, mangga ngahubungi kami nganggo inpormasi anu disayogikeun dina halaman kontak kami.

Taros Kami

Upami anjeun gaduh patarosan atanapi masalah ngeunaan kawijakan privasi kami, mangga ngahubungi kami nganggo inpormasi anu disayogikeun dina kami kaca kontak.

Password leungit